Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji ljutiti

Objavljeni rezultati državne mature, roditelji nestrpljivo čekali

državna matura,učenici,srednja škola,klinci
Goran Jakuš/Pixsell
09.07.2013.
u 09:45

- Djeca čekaju od ponoći rezultate mature. Svi smo pod velikim stresom - potužio nam se čitatelj

Danas u 14 sati objavljeni su rezultati državne mature. Rok za prigovore na objavljene rezultate traje 48 sati, odnosno do 14.00 sati 11. srpnja, a konačna objava rezultata ispita državne mature bit će 16. srpnja.

Večernjem listu danas su se obratili čitatelji koji su nestrpljivo čekali rezultate.

- Djeca čekaju od ponoći rezultate. Svi smo pod velikim stresom, a ne znamo kada će na kraju stići rezultati ni kakvi će biti. Da barem stave obavijest kada će biti - rekao nam je čitatelj Mate Biškup.

Načelnica Odjela za organizaciju i provođenje ispita Višnja Francetić javila nam je kako je NCVVO objavio samo datum objave rezultata, a ne i sat.

- Pristupnici su sami proširili informaciju o objavi u ponoć, iako se rezultati od prve mature ne objavljuju u ponoć nego tijekom dana, s obzirom na to da istodobno počinje teći i rok za prigovore - poručila je Višnja Francetić.

U Uredu ravnatelja Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja prvo su nam rekli da će rezultati biti objavljeni danas u 12 sati, kako je bilo i planirano, no 30-ak minuta poslije javili su nam da će objava biti u 14 sati.

>> Državna matura: Na pitanje 'Tko je šepavi?' ne nudi se točan odgovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije